Que la pluja els faci créixer

Finalment ha arribat la pluja anunciada, ara cal esperar que sigui abundant i que regui tot el país.Estaria  bé que de la regada en sortissin polítics de nivell que prou falta ens fan; sense anar més lluny l´últim debat al parlament va ser dels més fluixos que recordo, dialèctica i intel.lectualment parlant, sense cos, sense ànima.I la veritat és que hem passat d´uns debats amb Pujol, Maragall, Carod, Piqué a uns amb Montilla, Mas, Ridao, Sirera…d´autèntica segona divisió; em recorda ara mateix un símil entre l´equip del barça de bàsquet i el que guanyà la copa d´Europa, i així ens va. De mediocritat en mediocritat i torno a tirar perquè em toca.Però la gran lluita encara haurà de venir, el tribunal constitucional haurà de determinar-se sobre el recurs d´inconstitucionalitat de l´Estatut i llavors sí que hi haurà corredisses: un nou referèndum, un trencament del tripartit, un govern en minoria, unes eleccions estatals calentes, a qui donarà suport CIU i ERC?Ens esperem dies moguts, dies forts, segur, però malauradament no comptem amb cap general ni capità…[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Que la pluja els faci créixer

  1. Tresinores diu:

    Sí, dies moguts, forts… el que més greu en sap és continuaran els dies de vergonya, durant força temps.

Els comentaris estan tancats.